... niin laulaa Maukka Perusjätkä ( joo googlasin ton, koska en mie voi kaikkee tietää.. vaan tiijjän ainaki nyt sen, mistä meijän Manun yks miljoonista kutsumanimistä on tullu :D ) Ja postaukseni tänään liittyy vaatteisiin. Tilasin toissa viikolla vaatteita ja sain maanantaina tekstarin, joka kertoi pakettini saapuneen. En voinut vastustaa kiusausta, vaan kävin hakemassa Elloksen pussin kesken koulupäivän (kaikkien yllätykseksi EN lintsannut tunnilta, vaan kävin ruokiksella, toisaalta myöhästyin seuraavalta tunnilta...) ja odottelin että koululoppuisi jo. En kuitenkaan malttanut odottaa, vaan vaihdoin pumat farkkuleggareihin, joihin rakastuin heti ♥ tykkään näistä niin paljon, että on pakko vaa käyttää näitä :D Niin paketissa tosiaan tuli kahet leggarit, vampyyrin assistentti DVD ja tähdelliset pussilakanat, jotka on muuten aika ihanat (: kuvia en voi lisätä, kun oon kirjaston koneella ja tämä ei anna tallentaa kuvia..

Tässä linkkinä ne mun lempi leggarit (jotka ei muuten oo leggarit, vaan jeggarit, mut iha sama :D )

http://www.ellos.fi/dv/30-Alaosat-Trikoot-leggingsit/jsfnbasic/_/N-fu5Z1z141er?Nr=245861

Ja nämä pussilakanat ovat kyllä tosi kivat, eikä hintakaan ollu kovin kauhee (äitiki tykkäs näistä, kysy vielä et "onko näitä kahet vai vaan tää yksi" olisin varmaa päässy eroon pussilakanoistani samantien)

http://www.ellos.fi/dv/30-Koti-Makuuhuoneentekstiilit-Pussilakanat/_/N-fxw?Nr=279190
 

Otan kuvia varmaan tänää ja laittelen postausta sitten illemmalla, jos saan koneen itelleni. Mutta tänää pitäs värjätä kaverilta hiusset ja laittaa vähä vaaleempaa itellekki, kun toissapäivänä se blondi millä värjäsin, ei ollu blondi vaan vaaleen ruskea.. Yllätyin suuresti, kun hiukset ei näyttäny nii kauheilta vaalennuksen ja värin jälkeen, ku "normisti" olis näyttäny. Mut pitempään oon halunnu eroon tummista hiuksista ja vaihtaa vaaleempaan ( vaa on ainaki mahollista sitte vaihtaa takasin punaseen ;) ), kun tuntuu että koko ajan pitää olla vaa mustamustamusta iha vaatteissaki.

 Muotiin on muute tulossa kaikkia kivoja värejä, kerranki hyvä syy pukeutuu räikeesti ;)) Vaa ei sillä, ku ikinä en sinällään pukeudu kovin räikeästi mutta ainaha kaikkee saa ja pitääki kokeilla. Tässä on ollu nyt vähä kaikkee mistä haluisin kirjottaa, mut en vaa saa puettua ajatuksia tekstiksi.. On tässäki yks saamarin bloggaaja, ku ei osaa ees kirjottaa.. No eiköhän tässä jotai saada aikaseks.

Tulin tuossa äsken tänne kirjastolle ja kävelin tuota mäkeä alapäin. Siinä kadun varressa oli varmasti Nurmeksen kalliimpiin autoihin kuuluvia noiden muiden romujen välissä. Ihmettelin tätä itsekseni siinä kävellessäni ja huomasin kyltin oven luona " Suomen yrittäjäliitto " ( tai joku tollanen) ja tajusin samalla mistä oli kyse... Nurmeslaiset yrittäjät oli kokoontuneet tuonne saliin kuuntelemaa jotai juttua. Ihmekkös ku nii uuden näkösia Volvoja ja erikoisia rekkareita oli matkan varrella ( siis semmonen erikoisempi (= itsepäätetty) rekkari maksaa iha sievoisia summia ainaki minun tietoni mukaan ) Sitten pääsin koneelle heti, toisaalta nää on nii hitaita, että nopeesti nettiin meneminen ei tule kuuloonkaan.. Avasin fb:n ja kaveri, joka on koulussa vielä, kertoo että kukaa ei oo huomannu mun poissa olooni toisaseks. Ehkä opettajaki on tottunu ajatukseen, että mua ei niin usein tunneilla nää :'DD ATK nyt ei oo niin kovin tärkee, ku opetellaan vaan käyttämään Exceliä, Wordia yms. mitä pikku vauvaki osaa.. Ihmettelen suuresti, että mun vieruskaverikaa ei oo huomannu mitään, tyyppi on sen verran äänekäs kaveri, että varmasti olis opettajaki kuullu mun olevan poissa ( joo terveisiä vaan sulle, jos luet tätä ja tunnistat ittes :D )

Oon muute innostunu meikkaamisesta taas vaiheeks ja haluisin maskeeraajan tutkinnon suorittaa, mut niitä mokomia järjestetää vaan jossai Helsingissä, Turussa ja pohjosin vissii on Jyväskylässä. Oon sitte meikkaillu itteeni ja muita tässä luppoajallani.  Parasta siinä on, kun saa kuvata tuloksensa. Ootan jo innolla ensi kesää, jos pääsis jonnekki pellolle peilien kanssa riehumaan nii sais sen sortin kuvia että olisin itekki tyytyväinen. Niin paljo ideoita joita voi toteuttaa vaan kesällä, vaan onneks talvella voi kuvata tyyppejä ajamassa kelkalla, mönkijällä tai mopolla, tulee muute hienoja kuviloita ;) Nykysin veli jo kyselee multa et " haluutko tulla kuvaamaan ku ajan kelkalla/mönkijällä/mopolla" ja totta helkkarissa mie meen, jos kalusto vaa kestää 25 asteen pakkasia.
Kuvausideoista puheen ollen, aattelin listata tähän muutamia, mitä haluisin toteuttaa myöhemmin:

1. Peilit pellolla
ideana olisi siis että kuvataan ihmisiä takaapäin peilin kautta. Tyyppi pitelee siis peiliä ja katselee siitä itseään/kuvaajaa, kuvat otetaan takaviistosta, että vain kuvattava näkyy.

2. Varjojen leikkiä
Mennään jollekkin aukealle paikalle tai järven rantaan, jossa on laituri. Kuvat otetaan niin, että aurinko paistaa kuvattavan takaa ja kuvattava on vaan musta "varjo".

3. Climb
Kuvattavat kiipevät puuhun ja kuvat otetaan alhaalta. Auringon laskun aikaan voisi saada hyviä kuvia tästäkin.

On se jännä miten nämä kaikki pitää tehdä illalla.. Paras olis tietenki lapin yötön yö, jolloin olis kunnolla aikaa kuvata. Mutta minulta loppuu kone aika iha justiinsa. Saatan postata tämän saman kuvien kera myöhemmin. See Ya everyone !